Edwin Stolwijk

IMG_7699 (427x640)Edwin Stolwijk is begonnen als (sport)masseur. Later kwam daar de wens bij om zijn behandelmethoden te kunnen uitbreiden met aanvullende therapieën zoals APS-therapie.

“Zelf ben ik sportief en heb altijd fysieke beroepen gehad. Dit gaat helaas soms gepaard met blessures en dat heb ik ook mogen ondervinden. Doordat ik zelf niet altijd even goed behandeld ben aan mijn blessures wil ik anderen dit leed besparen. Daarnaast fascineert mij het menselijk lichaam enorm en het geeft mij een voldaan gevoel wanneer ik anderen mag helpen.”

Edwin is volop bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Zo is hij inmiddels ook gespecialiseerd in het geven van triggerpointmassage aan de nek, hoofd en schouders. “Ik wil anderen van hun pijn afhelpen, maar ik wil hen vooral leren hoe zij zelf klachten kunnen voorkomen dan wel er zelf vanaf kunnen komen”.

IMG_7739 (640x427)Wat ik ook belangrijk in mijn praktijk is dat ik mijn cliënten op een holistische manier benader dit zegt eigenlijk niks meer dan dat ik de mens als geheel zie. Dat kan resulteren in andere, niet voor de hand liggende behandelmethoden, waardoor niet alleen de specifieke klacht wordt aangepakt maar óók het gehele lichaam meegenomen wordt in de gekozen behandeling.

Eén van deze methode kan het inzetten van APS-therapie zijn. Volg deze link voor meer informatie hierover.

Een gedachte over “Edwin Stolwijk”

Reacties zijn gesloten.

En nu even relaxen